2011. július 28., csütörtök

Reybrouck: A populizmus védelmében - Jelenlegi ára: 1 230 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A populizmus védelmébenA könyv listaára: 1500 Ft. Leírás:
Igen jól időzítve jelenik meg magyarul a flamand író-újságíró politikai esszéje, hiszen épp a napokban nyerte meg a belgiumi választásokat a Filip Dewinter vezette Flamand Tömb, a populista-nacionalista címkével illetett párt. Miért érnek el egyre nagyobb sikereket a Dewinterhez hasonlóan harsány és agresszív retorikájú, rendszerint bevándorlásellenes szólamokat hangoztató, a véleményformálók által általában lenézett, megvetéssel kezelt politikai szereplők? A szerző elsősorban nem politikájukat elemezve keresi a választ a kérdésre, hanem a rájuk szavazó társadalmi rétegeket vizsgálja meg. Arra figyelmeztet, hogy egy új politikai-kulturális törésvonal alakult ki a nyugat-európai társadalmakban, amely a magasan és az alacsonyan képzett rétegeket választja el egymástól. Diplomademokráciának nevezi ezt az új politikai berendezkedést, amelyben a diplomával rendelkezők aránytalanul nagy politikai képviselettel bírnak az alacsonyan képzettek rovására, akik egyre nagyobb idegenkedéssel és növekvő gyűlölettel tekintenek a problémáikra, félelmeikre süket politikai elitre, sőt lassan magára a képviseleti demokrácia intézményére. A szerző nem akarja védelmébe venni napjaink populistáit, de arra hívja fel a figyelmet, hogy olyan létező társadalmi követelésekre, elégedetlenségekre támaszkodva érnek el sikereket, amelyeket a képviseleti demokrácia felvilágosult hívei sem hagyhatnak figyelmen kívül. Az eredetileg 2009-ben megjelent, Belgiumban nagy feltűnést keltett, remek stílusban megírt esszé ugyan főleg a holland és belga politikai és kulturális életből meríti példáit, de bátran ajánlható mindenkinek, aki mélyebben meg szeretné érteni napjaink Európájában zajló politikai-kulturális folyamatokat. ISBN: 978-963-693-240-4A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 230 Ft

Az aukció vége: 2011-07-30 23:38
. Reybrouck: A populizmus védelmében - Jelenlegi ára: 1 230 Ft

Fontos