2011. július 26., kedd

NVIDIA ® GeForce ® Go 6200TE - Jelenlegi ára: 888 Ft

NVIDIA ® GeForce ® Go 6200TE
Teszteletlen
Nincs külsö serüles... ojszerü--
nincs javitas-hiany-stb
Az NVIDIA ® GeForce ® Go 6200 grafikus feldolgozó egység (GPU) szállít kiváló video-és 3D-s grafika a legkisebb és a legnagyobb hordozható notebookok. A fejlett videó képességeit az NVIDIA PureVideo ™ technológia, turbófeltöltéses teljesítményét az NVIDIA TurboCache ™ technológiával, és támogatja a legújabb 3D-s játékok és alkalmazások, ezeket a GPU-k biztosították a házimozi-élmény a vékony és könnyű noteszgépek.
Elérhető modellek: GeForce Go 6200, Go 6200 TE *
* Csak OEM modell
Turbófeltöltős Teljesítmény:
NVIDIA TurboCache technológia
Az innovatív technológia célja, hogy növelje notebook teljesítménye növelése nélkül a méret, vagy az akkumulátor lemerülését. TurboCache hatáskörök fejlett alkalmazások mainstream notebookok, nagyszerű teljesítményt útközben.
Páratlan videó megtekintése:
NVIDIA PureVideo technológia
Vigye magával kedvenc DVD az úton és megnézni őket anélkül, hogy a zavaró tárgyak és hiányosságok a hagyományos PC-alapú videó megoldások. NVIDIA PureVideo technológia zökkenőmentes HD videó minden formátumban, kiváló kép élessége kompromisszumok nélkül.
A legújabb 3D-s alkalmazások és játékok:
DirectX 9. 0 Shader Model 3. 0
Használja ki a legújabb multimédiás alkalmazások és játékok a legfejlettebb technológiák bekapcsolása a notebook PC. A videó és fénykép rajongó, vagy az alkalmi játék rajongó, a GeForce Go 6200 nyújtja a legjobb-in-class támogatása a Shader Model 3. 0, így tapasztalatot legmodernebb funkciók és hatások.
GeForce Go 6200
Memória Interfész
64-bites és TurboCache
Memória-sávszélesség (Gbps)
4, 8 GBps plusz TurboCache
Töltse Rate (pixel / sec. )
1200000000
Csúcsok / Second
225000000
RAMDACs
400 MHz-es
Nezd meg a többi termekemet is!
Figyelem! Elöbb kerdezzen!!! Mivel maganemberkent arulok-/nem vagyok-BT-KFT-BOLT-ÜZLET-STB-Igy nem all modomban-Garanciat adni-föleg nem-helytelen hasznalat-beszereles-Szakszerütlen takolas-atalakitas-STB-eseten! Amira azt mondom jo-az tuti jo! Mert ha nem-akkor vagy hibaskent-vagy teszteletlenkent arulom! Ha barmi kerdese van-kerem azt meg a licitalas elött tegye meg! A kesöbbi felreertesek elkerülese vegett! Köszönöm!
Sima levélként nem küldök senkinek-semmit--mivel nem biztos hogy oda is ér!!! Tehat még a vevö felelösegere sem.... ajanlottan-csomagkent--elsöbsegivel... stb.. stb... barhogy.... de sima levelkent NEM!!!!! !


Jelenlegi ára: 888 Ft

Az aukció vége: 2011-07-29 18:33
. NVIDIA ® GeForce ® Go 6200TE - Jelenlegi ára: 888 Ft

Fontos