2011. szeptember 27., kedd

Szerdahelyi István : Család, szerelem, gyermeká - Jelenlegi ára: 1 690 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Család, szerelem, gyermekáldás : A KULTURÁLT VISELKEDÉS SZABÁLYAIA könyv listaára: 2062 Ft. Leírás:
Az idős, nagy tapasztalatú filozófus, Szerdahelyi István, aki eredetileg elismert esztéta és irodalomteoretikus, sorra adja ki modern társadalmat elemző munkáit. Ezek sorába tartozik jelen, ugyancsak nagy erudícióval (a kötetvégi hivatkozott irodalom majdnem húsz sűrűn teleírt oldal) megírt, családról szóló történeti-szociológiai könyve. Napjainkban a család intézményének válságától hangosak a különböző médiumok, talán ezért is választotta témájául a végső soron társadalmi látleletet kiállítani szándékozó szerző. A családi élet változatos formáinak történeti áttekintése az első főfejezetben számos érdekességet, furcsaságot hoz a felszínre. Az őskori hordáktól a jelen szokásokig, pl. az extrém poliamory mozgalomig széles a paletta a családi-házassági gyakorlatot tekintve. A további fejezetekben olyan bestsellerízű problémák, tabuk és sztereotípiák kerülnek terítékre, mint a férfiuralom, a női egyenjogúság, a házasságtörés, a homoszexualitás, a nemzetfogyatkozás, a túlnépesedés, a szexuális forradalom és persze az ősidők óta rejtélyes szerelem. Az utolsó rész alfejezeteiben a család jövőjéről írja le gondolatait Szerdahelyi professzor a kitekintés és összegzés igényével: Jómagam úgy látom, nem a család jutott válságba, hanem a liberális gazdaságpolitika sodorta olyan csődbe világunkat, amely a társadalom valamennyi közösségi formáját rombolja. Meggyőződésem, hogy ha az emberiség ezeket az abnormális viszonyokat eltakarítja útjából, akkor megújult, továbbfejlődött formában a családi élet reneszánsza is bekövetkezik. A zárórészben a szerző utóbbi időben írt műveinek rövid ismertetései olvashatók. ISBN: 978-963-9955-24-0A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütrötök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 690 Ft

Az aukció vége: 2011-09-28 17:39
. Szerdahelyi István : Család, szerelem, gyermeká - Jelenlegi ára: 1 690 Ft

Fontos