2011. november 24., csütörtök

Kill Bill 1 + Kill Bill 2 - új, bontatlan, DVD-k - Jelenlegi ára: 1 499 Ft

Eredeti, új, bontatlan DVD.
Személyes átvétel Budapesten az I. kerületben. Postázás ajánlott levélként 400 Ft (több DVD vásárlása esetén is csak egyszer 400 Ft).
Kill Bill 1 + Kill Bill 2
Eredeti cím: Kill Bill 1, Kill Bill 2
Gyártó ország: USA
Műfaj: akció
Rendezte: Quentin Tarantino
Főszereplők: Uma Thurman, David Carradine, Michael Madsen, Lucy Liu, Vivica A. Fox, Chia Hui Liu, Quentin Tarantino, Robert Rodriguez, Daryl Hannah, Michael Parks, Perla Haney-Jardine, Bo Svenson, Samuel L. Jackson
Tartalom:
Kill Bill 1: A Menyasszony egykor hírhedt bérgyilkosnő volt, egy világklasszis női bérgyilkos-csapat tagja. Az esküvője napján a csapat vezetője, Bill mindenkit lemészárol, de a Menyasszony nem tudja, miért történik ez a szörnyűség. Utolsó szavaival tudatja Bill-lel, hogy várandós, és az ő gyerekét hordja szíve alatt. A Menyasszony nem hal bele a fejlövésbe, hanem kómába esik. Öt év öntudatlanság után magához tér, és úgy dönt, véres bosszút áll a csapat tagjain. Meg akar ölni mindenkit, és úgy tervezi, a sort egykori kolléganőivel kezdi, akik szétszóródva a világ minden táján, mit sem sejtenek arról, hogy valaki vadászik rájuk. A vadászat sikerét hullahegyek jelzik. A Menyasszony Billt, a kiváló kardforgatót hagyja utolsónak...
Kill Bill 2: Miután a Menyasszony végzett két egykori társával, O-Ren Ishiivel és Vernita Greennel, tovább folytatja bosszúhadjáratát. A halállistáján következő két személy Budd és Elle Driver, ha leszámolt velük, már csak egy cél lebeg előtte: megölni Billt! De közben az is kiderül, hogy halottnak hitt lánya, akivel várandós volt a mészárlás idején, mégis él.
Játékidő: 101+138 perc
Hang: magyar 5. 1 DD, magyar DTS, angol 5. 1 DD
Felirat: magyar, angol
Képformátum: 16: 9 (1, 85: 1)
Több DVD egyidejű vásárlása esetén spórolhat a postaköltségen. Tekintse meg a többi DVD aukciómat! Kattintson ide!
Sikeres árverés után a nyertesnek (vevőnek) 10 napon belül át kell vennie a terméket, vagy át kell utalnia a vételárat és a postaköltséget a számlámra. Kérem, csak az licitáljon, aki ezt elfogadja!
Figyelem! Sikeres licit esetén a Vatera két automatikus értesítő e-mailt küld. A második, "Vatera vásárlás: … " című levélben olvashat az átvételi lehetőségekről. Kérem, vásárlás után olvassa el figyelmesen ezt az értesítőt is!



Jelenlegi ára: 1 499 Ft

Az aukció vége: 2011-12-13 02:42
. Kill Bill 1 + Kill Bill 2 - új, bontatlan, DVD-k - Jelenlegi ára: 1 499 Ft

Fontos